Træbeskyttelse

Owatrol Deks D1

Vurderet 5.00 ud af 5
209.00 DKK1,449.00 DKK

Træbeskyttelse

Owatrol Teak Olie

139.00 DKK429.00 DKK

Træbeskyttelse

Owatrol Textrol

209.00 DKK729.00 DKK

Træbeskyttelse

Owatrol Deks D2

219.00 DKK489.00 DKK

Træbeskyttelse

Owatrol Oleofloor Classic

289.00 DKK

Træbeskyttelse

Owatrol Seasonite

319.00 DKK

Træbeskyttelse

Owatrol Aquatrol

359.00 DKK459.00 DKK

Træbeskyttelse

Owatrol Oleofloor Natural

289.00 DKK

Træbeskyttelse

Owatrol Ædelolie

169.00 DKK239.00 DKK

Træbeskyttelse

I denne kategori finder du vores produkter til beskyttelse af træ. Vi har en bredt udvalg og det skyldes at der skal bruges forskellig træbeskyttelse til forskellige typer træ og om det skal bruges indendørs eller udendørs.

Hvis du har spørgsmål til hvilket produkt du skal bruge kan du altid kontakte vores kundeservice.

Test af træbeskyttelsetræbeskyttelse

Der findes rigtig mange forskellige produkter til beskyttelse af træ. Vi har her på Handyhouse stor fokus på kvaliteten af vores produkter. Efter test af forskellige produkter til træbeskyttelse faldt valget på Owatrol.

Owatrol produkterne er oprindeligt udviklet til maritim brug. Det betyder at produkterne fra start er udviklet til at kunne modstå de ekstreme vejrforhold man finder på vandet.

Produkter fra Owatrol viste sig derfor at være et godt match til vores høje kvalitetskrav. Det er ikke de billigste produkter, ej heller ikke de dyreste, men til gengæld får man virkelig meget kvalitet for pengene.

Hvilket produkt skal jeg bruge?

Hvilket produkt du skal bruge er ikke helt ligegyldigt. Det afhænger af en række forskellige faktorer. Hvilken træsort skal det bruges på? Skal det bruges indendørs eller udendørs? Eller skal det måske farve træet også?

Herunder kan du læse lidt om de ting du bør overveje inden du køber træbeskyttelse.

Indendørs træbeskyttelse

Det er ikke alle produkter der egner sig til indendørs brug. For det første skal det ikke være sundhedsskadeligt, men derudover er der typisk nogle andre krav til typen af beskyttelse.

Indendørs vil man typisk bruge træbeskyttelse på trægulv, bordplader og trapper. Der er derfor et stort krav til at produktet er ekstremt slidstærke, da det typisk er trafikerede områder i hjemmet. Derudover skal produkterne være vandafvisende og resistente overfor kemikalier i rengøringsmidler. Til indendørs brug anbefaler vi Oleofloor Natural, Oleofloor Classic eller Deks 1.

Udendørs træbeskyttelse

Udendørs vil der typisk være brug for træbeskyttelse af terrasser, havemøbler eller beklædning på facader, skure eller lign. Her er trafikken knap så høj som indendørs, men der er til gengæld store krav til beskyttelsen mod vind og vejr.

Til udendørs beskyttelse kan derfor varmt anbefales Textrol eller Deks 1.

Træsort og typer

De fleste af vores træbeskyttelses produkter kan bruges på alle træsorter. Enkelte produkter har dog specielle egenskaber der egner sig bedst til bestemte trætyper.

Seasonite egner sig kun til nyt træ i dets første leveår og må kun bruges udendørs, mens Teak olien egner sig bedst til Teak og andre eksotiske træsorter.

Farver

Det kan også være en god ide at overveje om træbeskyttelsen skal farve træet. Nogle vil have træbeskyttelse i sort, mens andre vil have en transparent træbeskyttelse, vi har det hele.

Til indendørs brug fås Oleofloor Natural i farverne antik hvid og antik grå, mens Textrol til udendørs brug byder på mange forskellige farver for eksempel sort og gylden eg.

Påføring af træbeskyttelse

Før du vælger at påføre et træbeskyttelsesprodukt er det vigtigt at du følger anvisningerne i produktets datablad.

Det er ekstremt vigtigt at man har rengjort området fuldstændigt inden påføring. Det skal være helt frit for skidt og snavs. Her kan det være en god ide at bruge et produkt beregnet til trærens.

Hvis produktet tidligere har været behandlet med et andet produkt kan det i nogle tilfælde være nødvendigt at fjerne den gamle beskyttelse først.