Komposit træ

Owatrol Compo-Clean

149.00 DKK

Komposit træ

Owatrol Combo Care

189.00 DKK

Vedligeholdelse af komposit træ

Komposit produkter bliver med tiden slidt af vind og vejr. De falmer i farven og ser gamle og slidte ud. Produkterne i denne kategori er specielt designet til vedligeholdelse af komposit træ.

Måske mangler du en komposit rens der kan fjerne alle typer snavs og skidt? Eller har du brug for et produkt der kan beskytte og gendanne farven på dit komposit træ, så finder du det her.

Komposit rengøring

Udendørs komposit træ er ekstremt eksponeret overfor al skidt og snavs som vind og vejr kommer med. Indgroet snavs, mug og skimmel samt fedtpletter er helt normalt på komposit træ, men kan være svært at vaske af uden det rette middel.

Mange bruger en højtrykrenser til rengøring af komposit. Det skal man dog være påpasselig med da for højt tryk kan risikere at ødelægge kompositten.

Bruger man en komposit rens af høj kvalitet kan man med en børste skrubbe selv det mest genstridige skidt og snavs væk. Herefter kan man nemt skylle kompositten ren med en almindelig vandslange eller en højtrykrenser, hvis kompositten kan holde til det.

Komposit falmer

Mange vil opleve at kompositten virker falmet i farven, selv efter det er blevet renset. Det er meget normalt at det i solens UV stråler falmer i farven og i nogle tilfælde bliver utrolig kedelig at se på.

Det er heldigvis ganske enkelt at få farven tilbage i sit komposittræ. Bruger du en komposit fornyer som combo care, vil du hurtigt kunne genskabe komposittens originale farve. Derudover beskytter combo care også kompositten mod fremtidigt vind og vejr.